top of page
_MG_9954_edited.jpg

OVER

PARKETCEATIES

Bij Parketcreaties staan wij garant voor een kwalitatieve service.

Hiervoor nodigen wij u graag uit in onze showroom. Hier kan u kennis maken met ons groot en kwalitatief assortiment van vloeren.

Om de wensen van de klant beter te begrijpen komen wij graag ook altijd langs om het project te bekijken en ons professioneel advies te geven dat gebaseerd is op jaren lange vakkennis.

Bij ons stapt u als klant in een traject waarbij u vanaf het begin tot zelfs na het project wordt ondersteund met de juiste raad en begeleiding.

In samenwerking met Kurt Henderieckx staan wij klaar voor uw grote of kleine projecten.

parketvloeren, parketcreaties, parket, parket Lier, parketvloeren antwerpen, parketvloeren nijlen, parkervloerder, houten vloeren, parkettrappen, parket terras, parket onderhoud, parket specialist

VLOEREN

-Vloerverwarming in combinatie met parket voor een gezellige warmte in huis.

 

-voor elke klant voor elk budget

 

-specialiteit visgraat/hongaars punt/lamel op kant, ook de traditionele plankenvloeren is alles mogelijke afmetingen,afwerkingen beitsen/logen/Vernis/olie/boenwas …

 

-parket kan in alle afwerkings mogelijkheden worden afgewerkt naar wens van de klant.

 

-een parketvloer voor het leven

 

-wij werken met hoog kwalitatieve producten die in België gemaakt worden

-ook voor laminaat en click vinyl kan de klant bij ons terecht

parketvloeren, parketcreaties, parket, parket Lier, parketvloeren antwerpen, parketvloeren nijlen, parkervloerder, houten vloeren, parkettrappen, parket terras, parket onderhoud, parket specialist

RENOVATIE

PROJECTEN

Om de hoogste kwaliteit en het beste resultaat te garanderen komen we graag eens kijken naar uw project om de mogelijkheden te bespreken.

Naast het leggen van parket en laminaat zorgen wij ook voor de reiniging en restauratie van uw bestaande vloer(en).

Zo is het mogelijk om uw vloer te laten schuren en terug zoals nieuw te laten uitzien.

Tenslotte zorgen wij ook voor de egalisatie van de bestaande ondergrond zodat er gestart kan worden met een perfecte basis.

TRAPPEN

Om de beste service en kwaliteit te voorzien komen wij altijd eerst ter plaatsen bekijken wat de beste mogelijkheden zijn voor uw project.

Wij realiseren alle mogelijke trappen met of zonder balustrade alsook verlijmen wij onze traptreden op betonnen traptreden zodat er geen holle klanken zijn.

CONTACTEER ONS

Bedankt voor de inzending!

Stefan Verbraecken - Zaakvoerder

Korenstraat 20, 2560 Nijlen

bottom of page